Beiratkozás a nyelviskolába

ÉLŐNYELVEK ÚTMUTATÓ, a tandíj öt részletben való fizetésének a lehetősége a tanév során.
Beiratkozás
a központunkban: Bp. V. ker. Fejér György u. 8-10. Telefon: 317-9644.

A FŐ TANFOLYAMOK:                                                                                 KEZDÉS:

1. Őszi Tanfolyam, 8 hetes Szeptember
2. Őszi-téli nyelvtanfolyam, 8 hetes.
November
3. Téli-tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes
Február
4. Tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes Április
5. Tavaszi-nyári nyelvtanfolyamok, 8 hetes Május
6. INTENZÍV nyári nyelvtanfolyamok 2-3 hetes nyelvtanfolyamok indulnak június végétől

Szintfelmérés ingyenes. Személyre szabott haladás megtervezését kérje szaktanárainktól.

A BEIRATKOZÁS menete: a nyelvet tanulni szándékozó tanuló felkeresi a Központunkat és elmondja célját, kívánságát a nyelvtanulásával kapcsolatban. Amennyiben már van nyelvi ismerete, az előzetesen szerzett tudás bemérése után a recepció ajánlatot tesz a szintre és az időpontokra. Ha azt megfelelőnek találja a tanuló, a recepciónál beiratkozik, a tandíjat befizeti. ÁRAKRÓL lejjebb olvashat. Beiratkozáskor élhet a KEDVEZMÉNYEKKEL, amelyről az Akciós nyelvtanfolyamok rovatban lehet olvasni. Pót-beiratkozás, csatlakozás a szabad helyekre a két főbeiratkozás között folyamatosan lehetséges.
A nyelvtanulás egyik fő feltétele a folyamatos foglalkozás a nyelvvel. A tanév során öt nyolchetes nyelvtanfolyamot indítunk és így Ön a tanév végéig akár 40 héten át tud nyelvet tanulni folyamatosan, öt részletben való tandíj befizetéssel. Így az, akinek nincs sok szabad ideje, szintén biztos haladásra és nyelvtudásra tehet szert akár heti 2×2, vagy 1×4 tanórás tanulással is. Mindegyik nyolchetes nyelvtanfolyam független oktatási egység, azaz tanfolyam. Félintenzív, intenzív nyelvtanulásra is van lehetőség, Pl.: angolból egy-két hónap alatt a boldoguló szintig (Survival Level) el lehet jutni. A tanév után a hallgatóknak módjukban áll a nyáron is folytatni a nyelvtanulást. A nyári rövidebb és intenzív nyelvtanfolyamok során a hallgatók további nyelvi modulokat fejeznek be.

Fő tanfolyamkezdéseket 8 hetenként szervez a nyelviskola, de minden hónapban indulnak független csoportok és a nyelvtanfolyamokhoz menet közben is lehet csatlakozni. Oktatás kezdőtől felsőfokig lehetséges. Szervezünk TOEFL iBT®, IELTS akadémikus jellegű tanfolyamokat: www.nyelvinfo.hu, www.ielts.org.hu.

A nyelviskolánkban előforduló kezdési időpontok:
8.00, 9.30, 12.00, 14.30, 16.20, 16.40, 18.00, 18.15, 19.30. INTENZÍV angol nyelvtanfolyamok délelőtt 8-tól, 9-től kezdődnek. A magánórai kezdés a megállapodás tárgya.

A haladás 10 modulszintre van bontva. Tipikus nyelvtanulási forma pl. a heti 2×2, 1×4 tanórában való haladás. Heti 2×2 tanórás képzéssel 4 nyelvtanfolyam után alapfok (B1) szintet ér el a tanuló. A következő négy nyelvtanfolyammal középfok (B2) szintjét lehet elérni. Több modul felvétele lehetséges (félintenzív, intenzív oktatás) és szaktanári segítséggel megszervezhető.
Vannak készségfejlesztő csoportok: társalkodó, nyelvtani rendszerező, témakörök gyakorlása, üzleti nyelv.

A 2×2 tanórás képzés feltételezi az otthoni 2×2 órai foglakozást a nyelvvel. Így a heti 8 órai foglakozás biztos eredményt hoz. Az elmúlt hat évtized során az ötszázezer beiratkozónk nagy többsége így tanulta meg a választott nyelvet. Két modul egyszerre való felvétele (heti 4×2, vagy 2×4 formában) már félintenzív forma és így pl. kétszer nyolc hét alatt A2-ről B1-re, B1-ről, B2-re, azaz alapfokról a középfok lehet a cél.

Vizsgára felkészítő képzések: Felkészítünk az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvvizsgákra, Igény szerint a TOEFL iBT®, ITK Origó, BME, TELC, IELTS, FCE, CAE, DELE, DELF, DALF nyelvvizsgákra.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma akkreditált vizsgahely: angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvekből, valamint a TOEFLiBT® nyelvvizsgára felkészítve az együttműködő partnerünk a Fulbright Alapítvány. Látogasson el a www.nyelvinfo.hu oldalra is. IELTS lásd www.ielts.org.hu.
Több MODUL együttes kiválasztása = INTENZÍV nyelvtanulás. Kérje szaktanárunk tanácsát.

Csoportlétszámok.Irányárak 8 hétre, heti 2×2 tanórában:
36990 Ft: 8-12 fős standard maxi csoport angol, német,
42990 Ft: 6-10 standard csoport angol, német, francia, olasz, spanyol,
38990 Ft: 5-6 fős csoport , mini angol csoport,
45000 Ft: 3-6 fős csoport angol, német, francia, olasz, spanyol csoport,
Egyéb csoport típusok:
49000 Ft: INTENZÍV csoportos nyelvi képzések,
Speciális képzések, magánóra eltérő árakon indulnak.
Nyári INTENZÍV nyelvtanfolyam típusok: pl. 2-3 hét.
Használja ki az aktuális KEDVEZMÉNYEKET, AKCIÓINKAT.
Ügyeleti idő a fő beiratkozási időszakban: a munkanapokon 9.00 – 18.00 óráig.
Tananyag: Angolból saját tankönyvcsaláddal rendelkezik az iskola, amelyet a több évtizedes műhelymunka során fejlesztettünk ki. Az English könyvcsalád bemutatása: A NYELVISKOLA menüpontban található. Ezt egészítjük ki külföldi (OUP, CUP, Longman, stb) tananyagaival. Más nyelvekből is a felvezető anyag mindig magyaroknak készült tananyag, amely figyelembe veszi a magyar nyelvet és tanulási szokásokat és ezt az alapot egészítjük a olyan bevált külföldi tananyagokkal, szemelvényekkel, amelyek segítik a gyors előrehaladást. Mindig csak a felvezető tananyagot kell a tanulónak beszereznie. A tanfolyamokról többet a Nyelvtanfolyamok menü pontban lehet olvasni.

Kedvezmények, akciók: Weblapunk első oldalának első lapjának kinyomtatásával, beiratkozáskor a csoport típusától, az akcióktól függően 2000 – 15.000Ft kedvezményt adunk.

Legutolsó tanfolyamának meghatározásával, mint régi tanulónk, minden heti 2×2 tanórás tanfolyam díjából (standard, midi, mini csoport esetén) az aktuális legnagyobb kedvezményben részesülhet Ön, rokonai, ismerősei.

A kedvezményeket az aktuális árakból vonjuk le. Akciós kampányok esetén további kedvezményt nem számítunk be. Érdemes a honlapunkat folyamatosan figyelni. A tanfolyamaink során hosszabb rövidebb ideig akár 30-40%-os kedvezményes akciókat szervezünk a beiratkozási időszakban.
Az árakról, a  tudás méréséről, a besorolásról, a változásokról, az akciókról és kedvezményekről bővebben a 317-9644-es számon érdeklődjön, vagy küldjön levelet az info@elonyelvek.hu címre. A standard, mini, midi és mikró csoportok áraiból számítunk le kedvezményt.

Kedvezményeket összevonni nem lehet.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Oktatási és vizsga helyszínek:

Pesten a központunkban,
Bp. V. ker.
Fejér György u. 8 – 10. szám alatt.
  Budán a Petőfi Sándor Gimnáziumban,
Bp. I. ker.
Attila út 43. szám alatt.

Nagyobb térképre váltás
 
Nagyobb térképre váltás

 

Az Élő Nyelvek Szemináriuma nyelviskola 1949 óta szolgálja a hallgatók nyelvtanulási céljait. Az elmúlt évtizedekben több mint félmillió beiratkozó tanult nyelviskolánkban.

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -