Francia nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkat 1949-ben alapították. Az élő nyelvek meghatározás már akkor is azt jelentette, hogy a francia nyelvtanfolyam a francia élő nyelvet és az élet helyzeteit tartja szem előtt, a szituációiban való tudás és megfelelés oktatásával foglalkozik.

A francia nyelvtanfolyam célja:

  1. a francia nyelvi tudását magabiztosan használó,
  2. az alacsonyabb szinten kontaktus teremteni képes,
  3. a magasabb szinten az idegen nyelven tárgyalni, kommunikálni,
  4. a megfelelő időben a kiválasztott francia nyelvvizsgát a legnagyobb természetességgel letenni képes tanuló sikeres oktatása.

A francia nyelvtanfolyamok a magyar tanulónak készült tananyagból készít fel, amely figyelembe veszi a magyar tanuló igényeit és ezt az alapot egészítjük ki a külföldi tankönyvekkel, értékes szemelvényeikkel. A francia nyelvtanfolyam tananyagai figyelembe veszik a magyar anyanyelvű tanulónak a francia nyelv tanulásakor felmerülő kérdéseit és időben ad azokra választ, így a tanuló mindig tudja, hol tart a tanulás folyamatában. A tananyag az általános francia nyelvtanfolyam, a francia üzleti nyelv jól ismert témaköreivel és helyzeteivel foglalkozik. A francia nyelvtanfolyam felvezető tananyagát széles kiegészítő tananyag (hallás utáni értésre CD, videó) rendszert alkotva egészíti ki.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma által az ötvenes években kifejlesztett heti 2 x 2 tanórás nyelvoktatás forma ma a legelterjedtebb Magyarországon. Ez a francia nyelvvel heti négyszeres találkozást jelent a tanuló számára az órákon és otthon. Erre a rendszerre kialakított modulrendszerünk és a választott tankönyvcsalád biztosíték a francia nyelvtanfolyam eredményességére. A tananyag figyelembe veszi a magyar tanulót és a magyar nyelvi környezetet is.

 Francia nyelvtanfolyamok:

1. kezdő francia nyelvtanfolyam, Kezdő 4. középhaladó francia nyelvtanfolyam, B1 7. haladó 1 francia nyelvtanfolyam, B2
2. gyenge újrakezdő francia nyelvtanfolyam, A1 5. középhaladó francia tanfolyam, B1-B2 8. haladó 2 francia nyelvtanfolyam, B2-C1
3. erős újrakezdő francia nyelvtanfolyam, A2 6. középhaladó francia nyelvtanfolyam, B1-B2 9. haladó 3 francia tanfolyam, C1+

Nyelviskola Budapest – Nyelvtanfolyamok külföldön

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -