Beiratkozás a nyelvtanfolyamokra

BEIRATKOZÁS a nyelviskolába a munkanapokon az
ANGOL, NÉMET, FRANCIA, OLASZ, SPANYOL nyelvtanfolyamokra.
Vannak létfontosságú nyelvek, és vannak szerelemnyelvek Az angol és a német manapság már elengedhetetlen, és nemesak az üzleti, vagy tudományos életben, de egy sima nyaraláshoz, vagy neten szörfözéshez is. Franciát és spanyolt pedig legtöbbször szerelemből tanul az ember.

Nyolc hetenként indulnak a tanfolyamok:
Február
Március vége – Április eleje
Június
Nyári tanfolyamok,
Szeptember közepe
November közepe
Elmélyülhetsz az angol vagy német nyelv szépségében, vagy még jobban beleszerethetsz a franciába, vagy a spanyolba.
Nem vagy egyedül, ha kissé irigykedve figyeled magad körül azokat, akik határozottan és szuper kiejtéssel csevegnek angolul, németül, spanyolul vagy franciául, nemzetközi karriert építenek, és beszéd közben nem a nyelvtani szabályokon gondolkoznak görcsösen.
Itt a lehetőség, hogy közelebb kerülhess az áhított nyelvtudáshoz, amit nemcsak a munkához használhatsz, de végre eredetiben élvezheted az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvű könyveket. És filmeket és nem utolsósorban önfeledten, magabiztosan nyaralhatsz külföldön, mintha csak a Balcsira ruccannál le.
Mindehhez Magyarország legrégebben működő nyelviskolája nyújt segítséget neked, a nyelviskola akkreditáltsága és a szakmailag maximálisan felkészült, képzett nyelvvizsgáztató tanárok garantálják a képzés hatékonyságát.

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -