Cégeknek kihelyezett nyelvi képzés

Bármilyen finanszírozású képzés mellett döntenek (önköltséges vagy támogatott) és amennyiben iskolánk szolgáltatásait igénybe szeretnék venni, kérjük, mielőbb jelentkezzenek, megtiszteltetés lenne számunkra, ha kipróbálnák azokat. Pályázat esetében ajánljuk együttműködésünket.

A jelenlegi élénk konkurencia közepette is úgy véljük, hogy a nyelvoktatás élvonalához tartozunk. Mindezt elősegíti az az óriási, több évtizedes tapasztalat, amely jelen van az iskolánk falain belül.

Kívánságra cégekhez kihelyezett tanfolyamokat szervezünk. Felkészültségünkben segítenek a saját fejlesztésű tananyagaink, valamint a nagy figyelemmel kiválasztott külföldi tananyagok. Intézetünk vizsgahely, így a felkészítés, a vizsgára jelentkezés és a vizsga hármas egységének lehetőségét nyújtjuk. Cégünk akkreditáltsága és a nagyszámú kiképzett, diplomás honi és anyanyelvi tanárunk és amennyiben vizsgára van szükség vizsgáztató tanárunk biztosítéka a vizsgakövetelmények alapos ismeretének a felkészítés során. Tanfolyamokat ajánlunk belföldön az intézetünkben, külföldön a partneriskoláinkban. Kérjük, látogassanak el honlapjainkra is. A fő lapunk: www.elonyelvek.hu. Speciális képzési lapunk: www.toeflibt.hu.

További oldalak:

Bemutatkozás HR részére
Cégeknek kihelyezett nyelvtanfolyam és nyelvoktatás

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -