Beiratkozás a nyelviskolába: info@elonyelvek.hu

TANTERMI és ONLINE workshopokról / tanfolyamokról az info@elonyelvek.hu címen lehet érdeklődni.
A TANÉV 5 egymást követő független nyelvtanfolyamokból áll. Központunk: Bp. V. ker. Fejér György u. 8-10.
Telefon: 317-9644. Email: info@elonyelvek.hu. Az ÉLŐNYELVEK  kommunikációs trainingjeinek, coaching tanfolyamainak útmutatója lásd menü: A Nyelviskola, 6. pont.
Időközi csatlakozás a tanfolyamokhoz a szabad hely függvényében az ügyeleten: 10 – 17 óráig.

      Szemináriumok / workshopok:                                                Szeminárium KEZDŐDIK:

1. Őszi nyelvtanfolyam, 8 hetes
Szeptember 28.
2. Őszi-téli nyelvtanfolyam, 8 hetes, angol, német minden szinten:
tantermi és online workshopok / tanfolyamok, és TOEFL, IELTS. 
Beiratkozás november 2-től. Élj a kedvezménnyel.
Angol, német, francia, spanyol, olasz.

November
Email:  info@elonyelvek.hu  Telefon: 3179644

3. Téli-tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes
Február
4.Tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes
Április
5. Nyári nyelvtanfolyamok, 8 hetes
Június
6. INTENZÍV nyári nyelvtanfolyamok
2021. Június, Július

 ANGOL – NÉMET – FRANCIA – SPANYOL – OLASZ – Tanfolyamok minden szinten.

TOEFL
Info: www.nyelvinfo.hu,

  TOEFL tanfolyam NOVEMBERTŐL,  Beiratkozás az ügyeleten, vagy info@elonyelvek.hu
IELTS tanfolyam november 23-tól. Info:  www.ielts-ielts.hu
  ANGOL, NÉMET DIPLOMÁS TANÁROK jelentkezését várjuk.
Kedvezmény: Akciós nyelvoktatás menüpontban.

Időpont egyeztetés augusztus 24-től: Tel.: 1 3179644.     
BELFÖLDI, KÜLFÖLDI NYELVTANFOLYAMOK: Érdeklődés, jelentkezés a Központunkban.
https://www.elonyelvek.hu/nyelvtanfolyamok-kulfoldon-study-abroad.html
.

A BEIRATKOZÁS menete a lakossági tanfolyamainkra:

A tanulni szándékozó felkeresi a Központunkat és elmondja célját, kívánságát a nyelvtanulásával kapcsolatban. Amennyiben már van nyelvtudása, az előzetesen szerzett tudás bemérése után a recepció ajánl szintet és időpontot. Ha azt megfelelőnek találja a jelentkező, a tandíjat befizeti. ÁRAKRÓL lejjebb olvashat. Beiratkozáskor élhet KEDVEZMÉNYEKKEL, amelyről az Akciós nyelvoktatás rovatban lehet olvasni. Pót-beiratkozás, csatlakozás a szabad helyekre a két főbeiratkozás között folyamatosan lehetséges.

A nyelvtanulás egyik fő feltétele a folyamatos foglalkozás a nyelvvel. A tanév során öt nyolchetes nyelvtanfolyamot indítunk és így Ön a tanév végéig akár 40 héten át tud nyelvet tanulni folyamatosan, öt részletben való tandíj befizetéssel. Így az, akinek nincs sok szabad ideje, szintén biztos haladásra és nyelvtudásra tehet szert akár heti 2×2, vagy 1×4 tanórás tanulással is.

Mindegyik nyolchetes nyelvtanfolyam független oktatási egység, azaz tanfolyam. Fél-intenzív, intenzív nyelvtanulásra is van lehetőség, Pl.: angolból két-három hónap alatt a boldoguló szintig (Survival Level) el lehet jutni, vagy B1-ről B2-re.

Fő tanfolyamkezdéseket 8 hetenként szervez a nyelviskola, de minden hónapban indulnak független csoportok és a nyelvtanfolyamokhoz menet közben is lehet csatlakozni. Oktatás kezdőtől felsőfokig lehetséges. Szervezünk TOEFL iBT®, IELTS akadémikus jellegű tanfolyamokat: TOEFL: www.nyelvinfo.hu, IELTS: www.ielts.org.hu.

Csoportlétszámok. Árak.
Bruttó irányár példák 8 hétre, 32 órára heti 4 tanórában:

44990 Ft-tól: 5-8 fő, Prémium csoport angol, midi.
48990Ft-tól: 3-6 fő, német, francia, olasz, spanyol, mini.
48990 Ft-tól: 3-6 fős csoport angol, Toefl, Ielts, német, francia, olasz, spanyol csoport, mini.
Heti 6 órában a TOEFL tanfolyamok ára:
61990Ft-tól, mini, midi.
Csoport típusok: mikró (1-3 fő), mini (4-6 fő), midi (4-8 fő), magánóra (1-2 fő).
49990 Ft-tól: INTENZÍV csoportos nyelvtanfolyamok.
Speciális képzések, magánórák eltérő árakon indulnak. 
Használja ki az aktuális KEDVEZMÉNYEKET, AKCIÓINKAT:    Akciós nyelvoktatás.

A haladás 10 modulszintre van bontva. Tipikus nyelvtanulási forma pl. a heti 2×2, 1×4 tanórában való haladás. Heti 2×2 tanórás formában 4 nyelvtanfolyam után alapfok (B1) szintet ér el a tanuló. A következő négy nyelvtanfolyammal középfok (B2) szintjét lehet elérni. Több modul felvétele lehetséges (félintenzív, intenzív oktatás) és szaktanári segítséggel megszervezhető.
Vannak készségfejlesztő csoportok: társalkodó, nyelvtani rendszerező, témakörök gyakorlása, üzleti nyelv.

A heti 2×2 tanórás oktatás feltételezi az otthoni 2×2 órai foglakozást a nyelvvel. Így a heti 8 órai foglakozás biztos eredményt hoz. Az elmúlt hét évtized során a több mint ötszázezer beiratkozónk nagy többsége így tanulta meg a választott nyelvet. Két modul egyszerre való felvétele (heti 4×2, vagy 2×4 formában) már félintenzív forma és így pl. kétszer nyolc hét alatt A2-ről B1-re, B1-ről, B2-re, azaz alapfokról a középfok lehet a cél.

Vizsgára felkészítő tanfolyamok:

Felkészítünk az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvvizsgákra. Igény szerint a TOEFL iBT®, ELTE Origó, BME, IELTS, FCE, CAE, DELE, DELF, DALF nyelvvizsgákra.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma akkreditált vizsgahely: angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvekből, valamint a TOEFLiBT® nyelvvizsgára, az együttműködő partnerünk a Fulbright Alapítvány www.fulbright.hu. Látogasson el a www.nyelvinfo.hu oldalra is. IELTS lásd www.ielts.org.hu.

Tananyag: Angolból saját tankönyvcsaláddal rendelkezik az iskola, amelyet a több évtizedes műhelymunka során fejlesztettünk ki. Az English könyvcsalád bemutatása: A NYELVISKOLA menüpontban található. Ezt egészítjük ki külföldi (OUP, CUP, Longman, stb) tananyagaival. Más nyelvekből is a felvezető anyag mindig magyaroknak készült tananyag, amely figyelembe veszi a magyar nyelvet és tanulási szokásokat és ezt az alapot egészítjük ki olyan bevált külföldi tananyagokkal, szemelvényekkel, amelyek segítik a gyors előrehaladást. Mindig csak a felvezető tananyagot kell a tanulónak beszereznie. A tanfolyamokról többet a Nyelvtanfolyamok menü pontban lehet olvasni.  Az ENGLISH Könyvcsalád bemutatása

Kedvezmények, akciók:

Weblapunk Akciós nyelvoktatás menü pont első oldalának kinyomtatásával beiratkozáskor a csoport típusától, az akcióktól függően 2000 – 15.000Ft kedvezményt adunk.

Legutolsó tanfolyamának meghatározásával, mint régi tanulónk, minden heti 2×2 tanórás tanfolyam díjából (standard, midi, mini csoport esetén) az aktuális legnagyobb kedvezményben részesülhet Ön, rokonai, barátai.

A kedvezményeket az aktuális árakból vonjuk le. Akciós kampányok esetén további kedvezményt nem számítunk be. Érdemes a honlapunkat folyamatosan figyelni.
Az árakról, a  tudás méréséről, a besorolásról, a változásokról, az akciókról és kedvezményekről bővebben a 317-9644-es számon érdeklődjön, vagy küldjön levelet az info@elonyelvek.hu címre. Kedvezményeket összevonni nem lehet.
A változtatás jogát fenntartjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Az Élő Nyelvek Szemináriuma 2014-től Engedélyezett Felnőttképzési Intézet. 2015-ben 7 engedélyezett képzés valósított meg. 2016-tól a nyelviskola és partnerei a tanulói  igények elvárásait követve a piaci gyakorlatot követi. Kétféle nyelvoktatási gyakorlat létezik jelenleg Magyarországon a felnőttoktatásban. Az egyik államilag kötelezően elvárt és betartott gyakorlat szerint B1-ig 300, B2-ig 250, C1-ig további 250 tanóra kötelező megtartását írja elő minimum. Ezt engedélyezett felnőttképzésnek nevezik. A másik gyakorlatban a fenti sarokszámok nem jellemzőek és rugalmasan a piaci elvárások és a tanulói szorgalom szerint teljesítenek. Ez a gyakorlat az üzleti alapon szervezett nyelvoktatás és áfával terhelt a számla összege. Az Élő Nyelvek Szemináriuma és partnerei mind a két gyakorlatra fel vannak készülve, működésükben azonban a piaci igények szerint az üzleti alapon szervezett oktatás a domináló és ezen a 2020-ban megjelent új Fktv. sem változtat.

 

 

Oktatási, vizsga helyszínek, információ és nyelvórák az alábbi helyszíneken: 

Pesten a központunkban,
Budapest V. ker.
Fejér György u. 8 – 10. szám alatt.
  Budán a Petőfi Sándor Gimnáziumban,
Budapest I. ker.
Attila út 43. szám alatt.

Nagyobb térképre váltás
 
Nagyobb térképre váltás

 

Az Élő Nyelvek Szemináriuma nyelviskola 1949 óta szolgálja a hallgatók nyelvtanulási céljait. Az elmúlt évtizedekben több mint félmillió beiratkozó tanult nyelviskolánkban.

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -