Nyelvtanfolyamok

Nyelvtanfolyamok A1-től C2-ig tanteremben és online.
Beiratkozás a központunkban: Bp. V. ker. Fejér György u. 8-10.

NYELVTANFOLYAMOK

NYELVTANFOLYAM KEZDŐDIK

1. Őszi nyelvtanfolyam, 8 hetes Szeptember
2. Őszi-téli nyelvtanfolyam, 8 hetes November
3. Téli-tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes Február
4. Tavaszi nyelvtanfolyam, 8 hetes Április
5. Tavaszi-nyári nyelvtanfolyamok, 8 hetes Június

6. INTENZÍV nyári nyelvtanfolyamok

Június, Július

TOEFL iBT® Info: : www.nyelvinfo.hu  Tel.: 3179644,

 

IELTS  Érdeklődés a központunkban: 317-9644. Info: www.ielts-ielts.hu 

 

ÉLŐNYELVEK ÚTMUTATÓ az ANGOL – NÉMET – FRANCIA – OLASZ – SPANYOL nyelvtanfolyamokhoz.
Az egymást követő öt nyolchetes képzés és a tandíj öt részletben való fizetésének lehetősége a tanév folyamán.  Pót-beiratkozás bármikor az órarend függvényében.

BEIRATKOZÁS: online bármikor: info@elonyelvek.hu. Központban: 10:00 – 18:00 óra között a fő kezdési időpontok előtti két hétben.
LÁSD a Beiratkozás menű pontban.

A nyelviskola általános nyelvi oktatást, speciális nyelvi oktatást, Toefl, Ielts és egyéb nyelvtanfolyamok szervezésével foglalkozik folyamatosan az év folyamán csoportos és egyéni formában.

Az általános nyelvi oktatás követi az Európa Tanács KER szintjeinek  és a magyar államilag elismert vizsgarendszer követelményrendszerének elvárásait. Általános, standard nyelvtanfolyamok.
Az igényes nyelvtudást a KER-en kívül más rendszerek is képviselik eltérő követelményrendszerrel.
A speciális és egyéb nyelvi oktatás nem követi az Európa Tanács KER szintjeinek és az államilag elismert vizsgarendszer követelményrendszerét. Az ilyen oktatás a világon elterjedt más rendszer elvárásait követi, azon célból, hogy azok, akik tágabb megfelelés igényével tanulnak nyelvet, fel tudjanak arra készülni. A fentiektől függetlenül a tanuló tudását a helyi vizsgán is érvényesítheti. Speciális nyelvtanfolyamok állnak rendelkezésre.

A nyelvtanulás egyik fő előfeltétele a folyamatos részvétel a nyelvtanfolyamokon. A heti 2×2, 1×4 tanórás nyelvtanfolyam típust az iskola fejlesztette ki Magyarországon.  Így az, aki nem tud sok időt fordítani a nyelvtanulásra, de folyamatosan tanul, szintén biztos haladásra tesz szert. Lehetőség van az intenzív nyelvtanulásra is. Több modul felvételével, személyre szabott intenzív haladás érhető el. Tanácsadással segítjük a beiratkozását a megfelelő nyelvtanfolyamok kiválasztásában.

Képzési formák: heti 1×2, 2×2, 2×4, 1×4, 2×4 óra lehetőségek kezdőtől felsőfokig: délelőtt, délután 15.00, 16.40, 18.15-től.
Intenzív, fél-intenzív tanfolyamok AKCIÓS ÁRAKKAL: délelőtt, napközben, heti 2×4, 3×4, 4×4 formában.
A nyelvtanfolyamok nyelvei: angol, francia, német, olasz, spanyol. Ezek főként csoportos formában vannak szervezve, de az iskola igény szerint a magánórai szolgáltatást is megszervezi ezekből a nyelvekből és minden más kevésbé népszerű nyelvből az általános és speciális oktatási területeken.

Amivel nyelviskolánkban találkozni fog:

 • Magyarország legrégebben működő nyelviskolája
 • Felkészült, tapasztalt, diplomás és vizsgáztatásra is kiképzett tanárok
 • Angol nyelvből saját tananyagot és módszertant is alkalmazó nyelviskola
 • Több mint félmillió beiratkozó tanult nyelviskolánkban az elmúlt évtizedek alatt
 • 10 modul kezdőtől a felsőfokig
 • Saját fejlesztésű tankönyvcsalád angol nyelvből, amely figyelembe veszi a magyar tanulók tanulási igényeit
 • Vizsgára felkészítő tanfolyamok: ELTE Origó, TELC, TOEFL®, IELTS, BE, FCE, DELE, Zdf, Zdmp, érettségi
 • Akkreditált Vizsgák a helyszínen 3 szinten
 • Üzleti nyelv oktatása
 • Készségfejlesztő tanfolyamok: nyelvtani rendszerező, társalkodó, szinten tartó, szituációs helyzeteket gyakorló – szókincsfejlesztő
 • Senior hallgatóinknak nyelvtanfolyam
 • Órák reggel 8:00 és este 9:00 óra között
 • Kedvező árak – hatékony oktatás

SZINTRENDSZER – Modulok

Szintrendszer alapja a kezdő, középhaladó, haladó szintrendszer.

Az ÉSz a hatvanas években mind a három szinten belül további “finomító” szinteket hozott létre, amely a hetvenes évekre angolból és németből kilenc szintre emelkedett, majd a nyolcvanas években a független vizsgára felkészítő szinttel bővült tíz szintre:

1. kezdő nyelvtanfolyam, Kezdő 4. középhaladó tanfolyam, B1 7. haladó 1 nyelvtanfolyam, B2
2. gyenge újrakezdő nyelvtanfolyam, A1 5. középhaladó tanfolyam, B1-B2 8. haladó 2 nyelvtanfolyam, B2-C1
3. erős újrakezdő nyelvtanfolyam, A2 6. középhaladó tanfolyam, B1-B2 9. haladó 3 nyelvtanfolyam, C1+

Az Élő Nyelvek Szemináriuma által elterjesztett heti 2 x 2 tanórás nyelvtanfolyam igen népszerű lett az ötvenes évek óta Magyarországon. A tanulók nagy többsége ma is ebben a formában tanul országszerte. A heti 2×2 tanórás nyelvtanfolyam mellett minimum 2×2 órás otthoni felkészülésre, elmélyülésre van szükség a biztos siker érdekében. Így ez a koncepció heti minimum négyszeri foglalkozást feltételez a tanuló részéről a nyelvtanulása során minden héten, és egy tanév során el tud jutni kényelmesen az alapfokig, majd a következő évben a középfokig.

Moduljaink heti 1×2 és 2×2 / hét formában működnek és sokan heti több modult is felvállalnak, így félintenzív, intenzív nyelvi képzésben van részük. Vannak, akik nyáron is tanulnak, vagy bizonyos szinteken több modult is vállalnak. Így lehetőség van akár 2-3 nyolchetes nyelvtanfolyam alatt pl. az alapfokú követelményrendszerről a középfokú követelményrendszerre eljutni. Szaktanáraink mindig készek segíteni abban, hogyan lehet legjobban élni az iskola által ajánlott rendszerrel, és személyre szóló programot összeállítani. Kérje szaktanárunk segítségét, amikor a nyelvtanfolyamra beiratkozik.

A kevésbé gyakran választott nyelvekből (francia, olasz, spanyol, stb.) általában 6 modult különböztetünk meg, a kezdő, középhaladó, haladó szinteken 2-2-2 finomító szintekkel és csak komolyabb érdeklődés esetén hozzuk létre az iskola által kifejlesztett kilenc-tíz szintet.

Vizsgára felkészítő független szint:

A kilenc szintre egy külön szint épül a vizsgára felkészítő független nyelvtanfolyam. Azért független, mert középfokú nyelvvizsgára a kilences rendszeren belül már a 7. a 8. szint is felkészíthet.

Itt a csoportokat külön – külön monitorozza és kezeli az intézet annak függvényében, hogy már a felsőfok felkészítésével foglalkozik-e, vagy más – a szintnek megfelelő -  vizsgára készít fel Pl.: Cambridge, TOEFL.

Igény szerint az iskola indít kombinált (egyszerre két vizsgára felkészítő) képzési modult, amikor mind a két vizsgatípust modellezik és gyakorolják – sok esetben itt dől el, hogy melyik mellett dönt a tanuló. Mivel a vizsgaszint követelménye standardizált a több fajta tesztek és feladatok megoldása színesíti a felkészülést. Ez a gyakorlat csak az államilag elismert vizsgákra vonatkoznak.

További információ: a Beiratkozáshoz című menüpontban.

 

A Nyelvtanfolyam menüpont aloldalai:
Angol nyelvtanfolyam
Német nyelvtanfolyam
Francia nyelvtanfolyam
Olasz nyelvtanfolyam
Spanyol nyelvtanfolyam
Nyári nyelvtanfolyam

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ÉLŐNYELVEK2010
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -