Olasz nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkat 1949-ben alapították. Az élő nyelvek meghatározás már akkor is azt jelentette, hogy az olasz nyelvtanfolyam az olasz élő nyelvet és az élet helyzeteit tartja szem előtt, a szituációiban való tudás és megfelelés oktatásával foglalkozik.

Az olasz nyelvtanfolyam célja:

    az olasz nyelvtudását magabiztosan használó,
    az alacsonyabb szinten kontaktus teremteni képes,
    a magasabb szinten az idegen nyelven tárgyalni, kommunikálni,
    a megfelelő időben a kiválasztott olasz nyelvvizsgát a legnagyobb természetességgel letenni képes tanuló sikeres oktatása.

Az olasz nyelvtanfolyamok a magyar tanulónak készült tananyagból készít fel, amely figyelembe veszi a magyar tanuló igényeit és ezt az alapot egészítjük ki a külföldi tankönyvekkel, értékes szemelvényeikkel. Az olasz nyelvtanfolyam tananyagai figyelembe veszik a magyar anyanyelvű tanulónak az olasz nyelv tanulásakor felmerülő kérdéseit és időben ad azokra választ, így a tanuló mindig tudja, hol tart a tanulás folyamatában. A tananyag az általános olasz nyelvtanfolyam, az olasz üzleti nyelv jól ismert témaköreivel és helyzeteivel foglalkozik. Az olasz nyelvtanfolyam felvezető tananyagát széles kiegészítő tananyag (hallás utáni értésre CD, videó) rendszert alkotva egészíti ki.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma által az ötvenes években kifejlesztett heti 2 x 2 tanórás nyelvoktatás forma ma a legelterjedtebb Magyarországon. Ez az olasz nyelvvel heti négyszeres találkozást jelent a tanuló számára az órákon és otthon. Erre a rendszerre kialakított modulrendszerünk és a választott tankönyvcsalád biztosíték az olasz nyelvtanfolyam eredményességére. A tananyag figyelembe veszi a magyar tanulót és a magyar nyelvi környezetet is.

Olasz nyelvtanfolyamok:

1. olasz nyelvtanfolyam, Kezdő 4. olasz nyelvtanfolyam, B1 7. olasz nyelvtanfolyam C1
2. olasz nyelvtanfolyam, A1 5. olasz tanfolyam, B1-B2  
3. olasz nyelvtanfolyam, A2 6. középhaladó  nyelvtanfolyam, B2  

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -