Spanyol nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkat 1949-ben alapították. Az élő nyelvek meghatározás már akkor is azt jelentette, hogy a nyelviskola a spanyol nyelvtanfolyamain az élő nyelvvel és az élet helyzeteiben, szituációiban való tudás és megfelelés oktatásával foglalkozik.

Ilyen környezetben a cél:

    a nyelvi tudását magabiztosan használó,
    az alacsonyabb szinten kontaktus teremteni képes,
    a magasabb szinten az idegen nyelven tárgyalni, kommunikálni,
    a megfelelő időben a kiválasztott nyelvvizsgát a legnagyobb természetességgel letenni képes tanuló oktatása.

A spanyol nyelv oktatása során a magyar nyelvtanulónak készült tananyagból tanítunk, amely figyelembe veszi a magyar nyelvtanuló igényeit és ezt az alapot egészítjük ki a külföldi tankönyvekkel, értékes szemelvényeikkel. A tananyag figyelembe veszi a magyar anyanyelvű tanulónak a spanyol nyelv tanulásakor felmerülő kérdéseit és időben ad azokra választ, így a tanuló mindig tudja, hol tart az tanulás folyamatában. A tananyag az általános nyelv oktatásán kívül az üzleti nyelv jól ismert témaköreivel és helyzeteivel is foglalkozik. A felvezető tananyagot széles kiegészítő tananyag (hallás utáni értésre CD, videó) rendszert alkotva egészíti ki.

A különböző nyelveken az általunk használt tankönyvek skálája igen széles. Minden jelentős hazai és külföldi kiadó könyveit teszteljük, és ha megfelelnek, azokat ajánljuk és használjuk a különböző képzéseken. Központunkban található, speciálisan a nyelvoktatásra fejlesztett, könyvtárunk a tanárinknak biztos forráshelyet biztosít.

 

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -