Spanyol nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkat 1949-ben alapították. Az élő nyelvek meghatározás már akkor is azt jelentette, hogy a spanyol nyelvtanfolyam a spanyol élő nyelvet és az élet helyzeteit tartja szem előtt, a szituációiban való tudás és megfelelés oktatásával foglalkozik.

A spanyol nyelvtanfolyam célja:

    a spanyol nyelvtudását magabiztosan használó,
    az alacsonyabb szinten kontaktus teremteni képes,
    a magasabb szinten az idegen nyelven tárgyalni, kommunikálni,
    a megfelelő időben a kiválasztott spanyol nyelvvizsgát a legnagyobb természetességgel letenni képes tanuló sikeres oktatása.

A spanyol nyelvtanfolyamok a magyar tanulónak készült tananyagból készít fel, amely figyelembe veszi a magyar tanuló igényeit és ezt az alapot egészítjük ki a külföldi tankönyvekkel, értékes szemelvényeikkel. A spanyol nyelvtanfolyam tananyagai figyelembe veszik a magyar anyanyelvű tanulónak a spanyol nyelv tanulásakor felmerülő kérdéseit és időben ad azokra választ, így a tanuló mindig tudja, hol tart a tanulás folyamatában. A tananyag az általános spanyol nyelvtanfolyam, a spanyol üzleti nyelv jól ismert témaköreivel és helyzeteivel foglalkozik. A spanyol nyelvtanfolyam felvezető tananyagát széles kiegészítő tananyag (hallás utáni értésre CD, videó) rendszert alkotva egészíti ki.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma által az ötvenes években kifejlesztett heti 2 x 2 tanórás nyelvoktatás forma ma a legelterjedtebb Magyarországon. Ez a spanyol nyelvvel heti négyszeres találkozást jelent a tanuló számára az órákon és otthon. Erre a rendszerre kialakított modulrendszerünk és a választott tankönyvcsalád biztosíték a spanyol nyelvtanfolyam eredményességére. A tananyag figyelembe veszi a magyar tanulót és a magyar nyelvi környezetet is.

Spanyol nyelvtanfolyamok:

1. spanyol nyelvtanfolyam, Kezdő, A1 4. spanyol nyelvtanfolyam, B1 7. spanyol nyelvtanfolyam, C1
2. spanyol nyelvtanfolyam, A1-A2 5. spanyol tanfolyam, B1-B2  8. spanyol nyelvtanfolyam, C1
3. spanyol nyelvtanfolyam, A2-B1 6. spanyol  nyelvtanfolyam, B2  

 

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

Készítette Alpha Hosting Kft.

Mobilra optimalizálta - XLS.HU -