Bemutatkozás HR részére

Cégünket bemutatjuk és ajánljuk szolgáltatásainkat.

Az Élő Nyelvek Szemináriumát 1948/49-ben alapították. Ez Magyarország legrégebben működő nyelviskolája. Az iskola központja az V. kerület Fejér György utca 8 – 10. szám alatt van. Tömegközlekedéssel, gépkocsival ideálisan megközelíthető. Itt tartjuk a beiratkozásokat, de oktatunk és nyelvvizsgákat is tartunk helyben. Kívánságra zártkörű oktatást is szervezünk a helyszínen.
Cégeknél kihelyezett oktatást vállalunk, szervezünk. Bármilyen finanszírozási képzés mellett döntenek és iskolánk szolgáltatásait igénybe szeretnék venni, kérjük, mielőbb jelentkezzenek, megtiszteltetés lenne számunkra, ha kipróbálnák azokat.

A jelenlegi élénk konkurencia közepette is úgy véljük, hogy a nyelvoktatás élvonalához tartozunk. Mindezt elősegíti az az óriási, több évtizedes tapasztalat, amely jelen van az iskolánk falain belül. A 90-es években az intézetünk vezette be és terjesztette el Magyarországon az első jelentős nem állami nyelvvizsgát, és ezzel kezdetét vette Magyarországon a vizsgáztatás gyakorlatának és a nyelvoktatás magasabb szintre emelése. Államilag elismert vizsgát a budapesti nyelviskolák közül elsőként kezdtünk szervezni.
Az alábbi linkeken a szakmaiságról további részleteket lehet megismerni:

Általános bemutatkozás_Preambulum

01_Hungarian – adv.

https://www.elonyelvek.hu/cegeknek-kihelyezett-nyelvtanfolyam-es-nyelvoktatas