GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor indul nyelvtanfolyam?

Fő-beiratkozások 8 hetente vannak, a nyelvtanfolyamokhoz szabad hely függvényében bármikor lehet csatlakozni. Nyelvtanfolyamot bármikor meg tudunk szervezni.

Milyen nyelvtanfolyamok vannak?

Látogass el a Nyelvtanfolyamokról bekezdéshez.

Milyen tananyagból folyik az oktatás?

Angolból saját tananyagunk van, ezt egészítjük ki külföldi tananyagokkal, különböző nyelvtankönyvekkel. A speciális (Pl.: Toefl, IELTS) és készségfejlesztő nyelvtanfolyamokon az elvárásnak megfelelően megismert nemzetközileg használt tananyagokat használjuk.

Online vagy tantermi a nyelvoktatás?

Jelenleg népszerű az online nyelvtanfolyam és valószínű, hogy a jövőben ez a választási lehetőség is megmarad. Egyre több nyelvtanfolyam már kontaktórás azaz tantermi óra újra, amit nagy örömmel veszünk.

Hányan vagyunk egy csoportban?

Az online csoportokban általában 4 fő, a tantermi órákon 3-6 fő az átlagos létszám, de vannak midi és maxi nyelvtanfolyamaink is. Kivétel az egyéni, vagy két fős magánórai változat.

Anyanyelvi vagy magyar diplomás tanár?

Vannak anyanyelvű és magyar diplomás nyelvtanárok. Tanári karunk stabil és elismert szakemberekből áll.

Van hétvégi tanfolyam?

Nem jellemző, általában egyéni megrendelésre szervezünk hétvégi nyelvórákat

A nap melyik szakaszában vannak a nyelvtanfolyamok?

Céges viszonylatban reggeltől késő estig vannak órák az elvárás szerint. A lakossági nyelvtanfolyamok főként munkaidő után például délután: 15.00, 16:40, 18:15-ös kezdéssel indulnak. Az egyéni nyelvtanfolyamok ettől eltérő időben lehetnek a megrendelés szerint.

Van-e szintfelmérő?

Van, személyesen időpont egyeztetéssel, illetve a központunkban vagy online írásban és telefonon szóban is megoldható.