Beiratkozás a nyelviskolába

Angol – Német – Francia – Spanyol – Olasz

 **Főbeiratkozások közötti beiratkozás, csatlakozás a tanfolyamokhoz bármikor lehetséges a szabad helyek függvényében.
A folyamatos nyelvtanulás lehetősége. KÖZPONTUNK címe: Bp. V. kerület Fejér György u. 8.

TANFOLYAMOK / FŐBEIRATKOZÁSOK:                       TANFOLYAMOK KEZDŐDNEK:

1. Őszi nyelvtanfolyam, 8 hetes,
Szeptember **
2. Őszi-téli nyelvtanfolyam, 8 hetes, 30 – 32 tanórás, November **
3. Téli nyelvtanfolyamok, 8 hetes,
Január-Február
3. Tavaszi nyelvtanfolyamok, 8 hetes,
Tanfolyamok minden szinten és TOEFL, IELTS felkészítés, hétfői kezdéssel 3-4 fő beiratkozásakor. Tanfolyamok:
https://www.elonyelvek.hu/nyelvtanfolyamokrol-informacio

Április, Május. Beiratkozás: Online: info@elonyelvek.hu,  telefon:06-20-9-722744,  06204167500
Tanfolyamok:
2x 60perc /hét /8 hét / max.4-6 fő/ 34.990Ft/fő,
2x 90 perc /hét /8 hét /max 4-6 fő / 56.990Ft/fő
5. Nyári nyelvtanfolyamok, 8 hetes, Május 2-től, Június 3-tól** Beiratkozás info@elonyelvek.hu
6. INTENZÍV, 30 tanórás ANGOL B2 szinterősítő
Július 24-től / Beiratkozás május 15-től. info@elonyelvek.hu

Nyelvtanfolyamok, irányárak útmutatóját, választékát lásd itt: https://www.elonyelvek.hu/nyelvtanfolyamokrol-informacio

TOEFL tanfolyam indul: Április, május
Jelentkezés folyamatban:info@elonyelvek.hu
Info: www.nyelvinfo.hu,
IELTS tanfolyam indul:  Április, május
Beiratkozás:info@elonyelvek.hu
Info: www.ielts-ielts.hu
TOEFL, IELTS tanfolyamok indulnak: 2024. Április, május
Érdeklődés, jelentkezés folyamatban
: info@elonyelvek.hu
Beiratkozás online: info@elonyelvek.hu, Telefon: +36 20 9722744

BEIRATKOZÁSKOR kérhetjük, hogy értelemszerűen töltse ki az ŰRLAPOT, mentse el magának, és kérésre küldje el az iskolának pdf formátumban.
https://www.elonyelvek.hu/konyv

ELTE-ORIGÓ nyelvvizsga iskolánkban: JELENTKEZÉSRŐL 

ANGOL, NÉMET DIPLOMÁS TANÁROK jelentkezését várjuk.

Kérdésed van, küldj levelet

A TANÉV öt 8 hetes egymást követő kurzusokból áll, így akár folyamatosan is lehet tanulni, részletfizetéssel.
TANTERMI és ONLINE workshopok / tanfolyamok a Központunkban.
Központ: Bp. V. ker. Fejér György u. 8-10. info@elonyelvek.hu, Telefon: 0620-9722744

Tanfolyamszervezés megállapodással.
Lakossági tanfolyami árak lásd lent.
A tanfolyam online vagy tantermi változatban lehetséges, egyeztetéssel.

A BEIRATKOZÁS menete a lakossági tanfolyamainkra:

Beiratkozás ONLINE: info@elonyelvek.hu.
A tanulni szándékozó felkeresi a Központunkat és elmondja célját, kívánságát a nyelvtanulásával kapcsolatban. Amennyiben már van nyelvtudása, az előzetesen szerzett tudás bemérése után a recepció ajánl szintet és időpontot. Ha azt megfelelőnek találja a jelentkező, a tandíjat befizeti. ÁRAKRÓL lejjebb olvashat. Beiratkozáskor élhet KEDVEZMÉNYEKKEL, amelyről az Akciós nyelvoktatás rovatban lehet olvasni. Pót-beiratkozás, csatlakozás a szabad helyekre a két főbeiratkozás között folyamatosan lehetséges. Indulnak tanfolyamok a főbeiratkozások közötti időszakban is igény szerint.
A nyelvtanulás egyik fő feltétele a folyamatos foglalkozás a nyelvvel. A tanév során öt nyolchetes nyelvtanfolyamot indítunk és így Ön a tanév végéig akár 40 héten át tud nyelvet tanulni folyamatosan, öt részletben való tandíj befizetéssel. Így az, akinek nincs sok szabad ideje, szintén biztos haladásra és nyelvtudásra tehet szert akár heti 2×2, vagy 1×4 tanórás tanulással is.

Mindegyik nyolchetes nyelvtanfolyam független oktatási egység, azaz tanfolyam. Fél-intenzív, intenzív nyelvtanulásra is van lehetőség, Pl.: angolból két-három hónap alatt a boldoguló szintig (Survival Level) el lehet jutni, vagy B1-ről B2-re.
Fő tanfolyamkezdéseket 8 hetenként szervez a nyelviskola, de minden hónapban indulnak független csoportok és a nyelvtanfolyamokhoz menet közben is lehet csatlakozni. Oktatás kezdőtől felsőfokig lehetséges. Szervezünk TOEFL iBT®, IELTS akadémikus jellegű tanfolyamokat: INFORMÁCIÓ: TOEFL: www.nyelvinfo.hu, IELTS: www.ielts-ielts.hu.
Használja ki az aktuális KEDVEZMÉNYEKET, AKCIÓINKAT: Akciós nyelvoktatás.

Angol nyelv: haladás 10 modulszintre van bontva. Tipikus nyelvtanulási forma pl. a heti 2×2, 1×4 tanórában való haladás. Heti 2×2 tanórás formában 4 nyelvtanfolyam után alapfok (B1) szintet ér el a tanuló. A következő négy nyelvtanfolyammal középfok (B2) szintjét lehet elérni. Több modul felvétele lehetséges (félintenzív, intenzív oktatás) és szaktanári segítséggel megszervezhető.
Vannak készségfejlesztő csoportok: társalkodó, nyelvtani rendszerező, témakörök gyakorlása, üzleti nyelv.

A heti 2×2 tanórás oktatás feltételezi az otthoni 2×2 órai foglakozást a nyelvvel. Így a heti 8 órai foglakozás biztos eredményt hoz. Az elmúlt hét évtized során a több mint ötszázezer beiratkozónk nagy többsége így tanulta meg a választott nyelvet. Két modul egyszerre való felvétele (heti 4×2, vagy 2×4 formában) már félintenzív forma és így pl. kétszer nyolc hét alatt A2-ről B1-re, B1-ről, B2-re, azaz alapfokról a középfok lehet a cél.

Vizsgára felkészítő tanfolyamok:

Felkészítünk az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvvizsgákra. Igény szerint a TOEFL iBT®, ELTE Origó, BME, IELTS, FCE, CAE, DELE, DELF, DALF nyelvvizsgákra.

Az Élő Nyelvek Szemináriuma akkreditált vizsgahely: angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvekből, valamint a TOEFLiBT® nyelvvizsgára, az együttműködő partnerünk a Fulbright Alapítvány www.fulbright.hu.

Tananyag: Angolból saját tankönyvcsaláddal rendelkezik az iskola, amelyet a több évtizedes műhelymunka során fejlesztettünk ki. Az English könyvcsalád bemutatása: A NYELVISKOLA menüpontban található. Ezt egészítjük ki külföldi (OUP, CUP, Longman, stb) tananyagaival. Más nyelvekből is a felvezető anyag mindig magyaroknak készült tananyag, amely figyelembe veszi a magyar nyelvet és tanulási szokásokat és ezt az alapot egészítjük ki olyan bevált külföldi tananyagokkal, szemelvényekkel, amelyek segítik a gyors előrehaladást. Mindig csak a felvezető tananyagot kell a tanulónak beszereznie. A tanfolyamokról többet a Nyelvtanfolyamok menü pontban lehet olvasni. Az ENGLISH Könyvcsalád bemutatása

Kedvezmények, akciók:

Weblapunk Akciós nyelvoktatás menü pont első oldalának kinyomtatásával beiratkozáskor a csoport típusától, az akcióktól függően 2000 – 15.000Ft kedvezményt adunk. Legutolsó tanfolyamának meghatározásával, mint régi tanulónk, minden heti 2×2 tanórás tanfolyam díjából (standard, midi, mini csoport esetén) az aktuális legnagyobb kedvezményben részesülhet Ön, rokonai, barátai. A kedvezményeket az aktuális árakból vonjuk le. Akciós kampányok esetén további kedvezményt nem számítunk be. Érdemes a honlapunkat folyamatosan figyelni.
Az árakról, a tudás méréséről, a besorolásról, a változásokról, az akciókról és kedvezményekről bővebben a 317-9644-es számon érdeklődjön, vagy küldjön levelet az info@elonyelvek.hu címre. Kedvezményeket összevonni nem lehet.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Oktatási, vizsga helyszínek, információ és nyelvórák az alábbi helyszíneken:

Pesten a központunkban,
Budapest V. ker.
Fejér György u. 8 – 10. szám alatt.
  Budán a Petőfi Sándor Gimnáziumban,
Budapest I. ker.
Attila út 43. szám alatt.

Nagyobb térképre váltás
 
Nagyobb térképre váltás

Az Élő Nyelvek Szemináriuma nyelviskola 1949 óta szolgálja a hallgatók nyelvtanulási céljait. Az elmúlt évtizedekben több mint félmillió beiratkozó tanult nyelviskolánkban.

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA. ITT TANULNI KELL!