Akciós nyelvoktatás

Kedvezmények, akciók

KEDVEZMÉNYEK, AKCIÓK: Weblapunk első oldalának első lapjának kinyomtatásával, beiratkozáskor a csoport típusától és az akcióktól függően 2000 – 12.000Ft kedvezményt adunk a különböző szolgáltatásainkból.

1. Az aktuális kedvezmény:

Ez egy 2.000Ft értékű KUPON,

amely a klasszikus és a népszerű heti 2×2, vagy 1×4 tanórás 8 hetes, 32 órás Prémium általános nyelvi tanfolyamainkon a hirdetett akciós időszakban beváltható (pl.: 45 990Ft helyett 43 990Ft).
Ennek az oldalnak a kinyomtatásával a recepciónál érvényesíthető a kedvezmény az aktuális főbeiratozáson.
Élő Nyelvek Szemináriuma - Akciós kupon

Intézetünk által az ötvenes években kifejlesztett heti 2 x 2 tanórás nyelvoktatási forma ma a legelterjedtebb gyakorlat Magyarországon. Nyelvtanulási hungarikum. Ez heti minimum négyszeri találkozást jelent a nyelvvel a tanuló számára az órákon és otthon. Erre a rendszerre kialakított modulrendszerünk és angolból a saját fejlesztésű, műhelymunkával készült, tankönyvcsalád biztosíték az eredményességre. A tananyag figyelembe veszi a magyar nyelvet és a magyar nyelvtanulási szokásokat ötvözve azt modern oktatási eljárásokkal.


2.

Élő Nyelvek Szemináriuma - Erzsébet utalvány elfogadóhely 3.
Legutolsó látogatott tanfolyamának meghatározásával,
mint régi tanulónk, minden heti 2×2, 1×4 tanórás képzés díjából (standard Prémium csoport esetén) az aktuális legnagyobb kedvezményben részesülhet Ön, rokonai, ismerősei.

A kedvezményeket az aktuális árakból vonjuk le. Akciós kampányok esetén további kedvezményt nem számítunk be. Érdemes a honlapunkat folyamatosan figyelni. A standard Prémium tanfolyamaink során hosszabb rövidebb ideig akár 10-30%-os kedvezményes akciókat szervezünk a beiratkozási időszakban.

Az árakról, a tudás méréséről, a besorolásról, a változásokról, az akciókról és kedvezményekről bővebben érdeklődjön, küldjön levelet az info@elonyelvek.hu címre. A standard Prémium, mini, midi és mikró csoportok áraiból számítunk le különböző kedvezményt, a normál létszámú (12 fős) csoportban további kedvezmény nincs.

Bónusz, kupon akciónknál a kedvezmény általában 30-50%. Bónusz, kupon regisztrálás után a kapott visszaigazolás a bónusz, amelyet kinyomtatva a jelzett időszakban a beiratkozáskor fel lehet használni, azaz a bónuszával fizet.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ha Ön egy új tanulót hoz intézetünkbe, aki még nem tanult nálunk, és Ő is beiratkozik, akkor Önnek (heti 2×2 tanórás csoport esetén) 10%-al csökkenhet saját tanfolyamának a díja. Ha kettő új tanulót hoz, akkor 15%-al, ha három új tanulót hoz, akkor 25%-al csökkenhet a saját tanfolyamának a díja. Ha négy új tanulót hoz, akkor Ön INGYEN tanul az iskolánkban a Standard nyelvtanfolyamunkon.

Kedvezményeket összevonni nem lehet.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA. ITT TANULNI KELL!